Get Adobe Flash player

SAHF:s nya hemsida

hemsidanVälkommen till SAHF:s nya hemsida. Vi har gjort en grundlig genomgång av den gamla hemsidan och försökt skapa något nytt och mer lättöverskådligt. Webbplatsen har ett användarvänligt webbaserat administrationsgränssnitt så det är nu mycket enklare och snabbare att uppdatera den vilket vi hoppas att du kommer märka.

sahf.net?

Hemsidan ligger för tillfället på ett nytt domännamn som heter sahf.net. Surfar du in på sahf.se hamnar du automatiskt på sahf.net. Vi har valt den lösningen för att kunna behålla den gamla sidan under tiden som vi byggt upp den nya. Allting från den gamla sidan finns kvar så är det något du saknar är det bara att höra av sig.

Utformning

Högst upp hittar du toppmenyn som innehåller snabblänkar till de viktigaste delarna av webbplatsen. Till vänster finns den mer utförliga huvudmenyn där du hittar länkar till allt innehåll. Vi har grupperat menyn för att göra det hela mer överskådligt.

På förstasidan ser du i mitten de senaste och viktigaste nyheterna och till höger en kalender över kommande händelser. Vill du se alla nyheter finns länkar dels i toppmenyn men även i huvudmenyn till vänster. 

Artiklar kan ibland bli lite för långa för att ha i sin helhet på förstasidan så därför finns det ibland en "Läs mer"-knapp. Då kan man klicka på "Läs mer"-knappen för att läsa hela artikeln.

Sökfunktion

Det finns en sökfunktion i den vänstra meny som du kan använda om du inte lyckas hitta det du söker genom att bara klicka dig runt. Du kan kan söka på hela ord eller delar av ord. Pröva gärna!

Hemsidan är skapad av Daniel Juvas och Anette Mattsson. Webmaster är Anette Mattsson.

Copyright © Svenska Arabhästföreningen, SAHF 2012-2020. All Rights Reserved.