Get Adobe Flash player

Årets Arab

SAHF gör inför 2012 års Årets Arab en större satsning för att uppmärksamma duktiga arabhästar och dess ryttare, kuskar och handlers.

Årets Arab är en utmärkelse som delas ut till arabhästar som tävlar och presterar i olika grenar, så som dressyr, hoppning, fälttävlan, galopp, distans, western, körning och utställning. Nytt för i år är att varken den som nominerar eller den nominerade behöver INTE vara medlem i föreningen. Förutom att erhålla plaketter och äran kommer även pristagarna för 2012 års insatser få fina premier i form av prispengar OCH SAHF sponsrar med ett års medlemsskap i föreningen. Varje kategorivinnare får av vår fotograf Pauline Högdahl en uppförstorad bild som minne. Dessutom ett flertal hederspriser. Vi gör dessutom en satsning på reportage om varje ekipage i tidningen. Alla Årets Arab-pristagare blir inbjudna till Riksutställningen till en prisceremoni för att ta emot sina priser och visa få upp sig för att bli hyllade.

Så här nominerar du

Utmärkelsen Årets Arab delas ut till ryttare och kuskar som framgångsrikt tävlat med en fullblodsarab under ett kalenderår på minst LA-nivå eller motsvarande.

• Den häst som fått utmärkelsen tre (3) gånger, kan nomineras till titeln Elit Arab.

• Du kan själv söka eller bli rekommenderad av annan.

• Ansökan skall innehålla hästens namn, registreringsnummer, licensnummer, disciplin och kategori. Vidare en sammanställning av resultat och en poängsammanställning för tävlingsåret, samt kontaktuppgifter till hästens
ägare.

• Skriv också en motivering varför du rekommenderar just den hästen.

Du nominerar genom att skicka in ditt förslag med motivering och gärna de främsta resulten för 2012 till SAHF/Att. Janicke Hallkvist, via e-mail eller post OBS! För att nominera eller nomineras finns inget krav på attvara medlem i SAHF, däremot skänker föreningen ett års medlemskap till varje vinnare.

Sista dagen för nominering av Årets Arab 2012 är den 31/12 2012.

För mer info kontakta Janicke Hallkvist, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Skicka din nominering till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller SAHF c/o Charlotte Björge, Hagfolk Sörmark 45, 685 93 Torsby. Märk kuvertet "Årets Arab"

Årets Arab Kategorier

Distans

Galopp ponny

Galopp häst

Fälttävlan ponny

Fälttävlan häst

Hoppning ponny

Hoppning häst

Dressyr ponny

Dressyr häst

Western

Körning

Utställning

aretsarab

Copyright © Svenska Arabhästföreningen, SAHF 2012-2020. All Rights Reserved.