Get Adobe Flash player

Riksutställningen 2020 är inställd

Det är med stor sorg vi måste meddela att Riksutställningen 2020 är inställd.
Detta på grund av spridningen av Covid -19 som begränsar möjligheterna för besökare, hästägare, tränare och domare att deltaga på årets utställning.
Vi ser däremot med stor glädje och förväntan fram emot Riksutställningen 2021 som förhoppningsvis alla kommer vara oerhört väl förberedda för! Planeringen för nästa års riksutställning kommer att påbörjas redan under den kommande hösten. Alla tips och idéer på förbättringar tas tacksamt emot!
Med inställda tävlingar kommer stora möjligheter för att träna och förbereda för framtida tävlingar. På grund av det kommer styrelsen stödja och uppmuntra alla medlemmar som vill bidra med aktiviteter i de olika regionerna i ännu större utsträckning än tidigare! Alla aktiviteter ska självklart genomföras på ett säkert sätt både för hästar och människor!
Vill du arrangera något och ha stöd av SAHF? Tveka inte att kontakta någon i styrelsen eller oss här via Facebook eller mejlen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för att få veta mer!

Huvudsponsor

Copyright © Svenska Arabhästföreningen, SAHF 2012-2020. All Rights Reserved.